Rolien Bousema

Met mijn jarenlange ervaring als BIG geregistreerd verpleegkundige kan ik me niet alleen goed inleven in de situatie van anderen, maar ga ook altijd op zoek naar praktische oplossingen voor de zaken waar mensen tegenaan lopen. Ik ben een doener en gewend op verschillende fronten actief te zijn en ieders belangen goed in het vizier te houden.

Vanaf mijn 17e jaar ben ik werkzaam in de (ouderen) zorg en heb door de jaren heen belangrijke stappen gezet in mijn loopbaan, als gespecialiseerd oncologisch verpleegkundige en als psychosociaal werkende, maar ook als verpleegkundig manager in de geriatrische revalidatiezorg en in de thuiszorg. De opleiding professional organizer heeft mij veel praktische handvatten gegeven.

Tijdens mijn werk in de zorg zag ik steeds vaker mensen die door afnemende gezondheid, een ongeluk of het wegvallen van een partner, afscheid moesten nemen van hun woning en onverwacht en onvoorbereid moesten verhuizen. Ik weet uit ervaring dat dit een lastig proces is en ik wil mensen hier graag bij helpen.
Met mijn bedrijf Opgeruimd Zorgen wil ik hen met mijn ervaring en expertise ondersteunen zodat zij, op een voor hen goede manier, deze overgang kunnen maken en een nieuwe start kunnen maken.

Rolien heeft oprechte belangstelling voor mensen en voor hun levensverhaal. Zij is er altijd op gericht om mensen een stap vooruit te helpen waardoor zij hun leven weer of beter in eigen hand kunnen nemen. Daarnaast werkt zij zeer gestructureerd. In Opgeruimd Zorgen komen al deze kwaliteiten perfect samen.